Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni!

V torek, 23. 5. 2023, bo v središču Nove Gorice potekal Festival goriške obrti in podjetništva. Ta dan bo za promet zaprta osrednja Kidričeva ulica, dogajanje pa bo razširjeno čez cel center mesta.

Dogodek, ki ga organizira Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica, bo letos obogaten še z izborom Kraljice vrtnic, Festivalom kulinarike in vina, z neposrednim prenosom dogajanja v živo (Radio Robin v mestu), s slovensko vojsko in gardo, ki bo nastopila ob slovesnem odprtju, z gasilci in njihovimi atraktivnimi točkami, z več kot 120 podjetji, ki bodo na inovativen in kreativen način predstavljali svojo dejavnost, s štafetnim tekmovanjem v peki palačink med osnovnošolci, z glasbo v živo in pestrim bogatim pouličnim dogajanjem, s športno-zabavnim-plesnim druženjem, modno revijo, kolesom sreče, ki bo obiskovalcem pričaralo presenečenja skozi cel dan in še bi lahko naštevali.

Nenazadnje bo z nami tudi policija, ki bo v sodelovanju z Generalno policijsko upravo s ciljem lastne promocije in promocije zaposlovanja v policiji, zagotovila prisotnost specialne enote, konjeniške policije in smučarskega skakalca Domna Prevca iz oddelka vrhunskih športnikov policije. Prisotna bo tudi »Mini Planica«, kjer se bodo lahko najmlajši zabavali v slogu zimskega vzdušja navkljub pomladnim temperaturam.

Obiščite Festival goriške obrti in podjetništva v torek, 23. 5. 2023! Obeta se mesto tisočerih doživetji!

VABILO

Dostopnost