Skoči na glavno vsebino

Četrtek. Misli že uhajajo proti Braniku, a pred nami je še nekaj pomembnih nalog in izzivov.

Na bazenu so potekale še zadnje priprave  – izpopolnjevanje plavalnih tehnik in odpravljanje napak pred petkovim preverjanjem. Res da smo že malce utrujeni, a se ne damo. Plavanje je zakon! V želji po čim boljših dosežkih vztrajno vadimo, bodrimo drug drugega in upoštevamo napotke vaditeljev.

Po kosilu smo si »napolnili baterije« v sobah, popoldan pa uživali v spokojnem zavetju gozda, kjer smo raziskovali najpogostejše drevesne in grmovne vrste s pomočjo določevalnega ključa.

Ob vrnitvi je bilo v sobah živahno, saj smo se pripravljali na zaključni večer, saj veste – preoblačenje, urejanje frizur in vse, kar je potrebno. Potem pa veselo na prizorišče – domsko dvorišče, kjer je že gorel ogenj. In napočil je naš zadnji večer v Cerknem.

 Najprej nas je nagovoril vodja doma ter čestital in podelil priznanja skupini, ki je imela najbolj urejeno sobo. Nato pa smo si z glasbo in plesom pričarali prešerno vzdušje, seveda pa ni manjkalo tudi duhovitih in zabavnih nastopov, s katerimi so se izkazali najbolj pogumni, bodisi sami ali skupinsko.

Tako smo dodali še en kamenček in izpolnili mozaik naših doživetij, s katerim se jutri srečni in zadovoljni vračamo domov.

Pričakujte nas  okrog 14.30 na šolskem parkirišču.

GALERIJA

Dostopnost