Skoči na glavno vsebino

Spoštovani.

Mestna občina Nova Gorica in njena delovno operativna skupina »Nova Gorica otrokom prijazno UNICEF-ovo mesto« vabita na brezplačni spletni delavnici »Z gibanjem skozi življenje«, namenjeni ozaveščanju o zdravem načinu življenja, ki vodi k boljšemu počutju in  ohranjanju dobrega zdravja v vseh življenjskih obdobjih ter različnih situacijah, s katerimi se soočamo tako odrasli kot tudi otroci.

Na prvi delavnici, ki bo potekala dne 17.11.2020 od 17.00 do 18.30 ure, bomo govorili o pomenu telesne aktivnosti v odrasli dobi in predstavili različnim starostim primerne oblike telesne dejavnosti.

Druga delavnica bo usmerjena na pomen telesne aktivnosti v otroški dobi, izvajala pa se bo 19.11.2020 od 17.00 do 18.30 ure. Na delavnici bomo spoznali široke možnosti za telesno dejavnost naših najmlajših ter se sprehodili skozi načine njenega izvajanja.

Spletni delavnici bo vodil Sebastjan Budihna, mag. kineziologije, za njuno brezhibno izvedbo pa bo v sklopu iniciative »V znanju in povezovanju je moč« poskrbela ekipa Mladinskega centra.

Na delavnici se je potrebno predhodno prijaviti, kar lahko storite  na  povezavi  https://www.mc­nova goric a.si/ mc-za-ot roke/ nova-gorica-ot rokom-pri jazno-unice fovo-mesto / ali po telefonu, na številki 040 234 423.

V upanju na spletno srečanje v čim večjem številu vas prijazno pozdravljamo,

Dostopnost