Skoči na glavno vsebino

OŠ BRANIK bo skupaj s podjetje ZEOS organizirala

prireditev APARATI NA TURNEJI

 

Prireditev bo 20. oktobra 2022

V dopoldanskem času (od 8.00 – 14.00) bo za učence organizirane delavnice v e-Transformerju.

E-TRANSFORMER 2.0 – Ogled posebnega ozaveščevalnega vozila E-transformer 2.0., kjer najdete kratke videoposnetke o krožnem gospodarstvu, muzej aparatov iz naše bližnje in daljne preteklosti, primere trajnih magnetov in proces njihove reciklaže ter retro računalniške igrice.

Prav tako bo za v šoli organizirano zbiranje nedelujočih elektronskih odpadkov, ki jih bo prevzela Komunala Nova Gorica.

Za učence in starše bo organizirana IZMENJEVALNICA APARATOV (pozor: samo 14h – 17h) ob vozilu, na stojnici, si lahko izmenjate še delujoče aparate po principu ena za ena. Še delujoče aparate pa lahko tudi samo oddate in prejmete simbolično nagrado.

Za vaščane bo možen (BREZPLAČNI) PREGLED IN DIAGNOSTIKA MALIH APARATOV (pozor: samo 14h – 17h) – Na vozilo prinesite svoje male električne aparate in audio-video naprave, ki bi jih želeli popraviti. Brezplačno jih bo pregledal in diagnosticiral njihovo napako serviser, ki bo za vas preveril tudi dobavljivost rezervnih delov. Za morebitno popravilo aparata pa se boste dogovorili z njim na licu mesta.

V kolikor je interes za IZMENJEVALNICO in/ali

BREZPALČNI PREGLED IN DIAGNOSTIKO MALIH APARATOV,

to sporočite na o-branik.ng@guest.arnes.si ali ks.branik@siol.net,

najkasneje do 14. 10. 2022.

Popravek: Učenci so dobili v šoli obvestilo: IZMENJEVALNICA IN DIAGNOSTIKA bosta na šolskem dvorišču potekali OD 14.00 DO 17.00 (oziroma do interesa obiskovalcev).

Dostopnost