Skoči na glavno vsebino
  1. dan

V Bohinju nas je pričakala prava zimska idila. Preizkusili smo tek na smučeh ter se seznanili s pravili varnega smučanja. Dan smo zaključili z večernim pohodom. Nekaj utrinkov današnjega dne si lahko pogledate v galeriji.

2. dan

Dopoldne smo preživeli na smučišču Vogel. Kljub megli je bil čas učenja smučanja polno izkoriščen. Popoldne smo se razdelili v dve skupini. Ena je izpopolnila znanje teka na smučeh, druga se je ob kepanju in izdelovanju mini snežakov sprehodila do Ribčevega Laza. Dan smo zaključili z družabno igro Activity. Utrinki današnjega dne so dodani v galeriji.

3. dan

Na Voglu nas je pričakal čudovit sončen dan. Učenci, ki so včeraj prvič stopili na smuči, so danes že vijugali med ovirami. Spretni smučarji pa so preizkusili različne smučarske proge. Po kosilu smo razdeljeni v dve skupini tekli na smučeh ter hodili s krplji. Med dejavnostmi imamo tudi veliko časa za prosto druženje ter spoznavanje učencev šole Razkrižje, ki bivajo z nami v CŠOD Bohinj. Danes smo dan prav tako zaključili z različnimi družabnimi igrami (“Ali imaš rad svojega soseda”, “Zgodba o kočijažu”,…). Utrinki današnjega dne so dodani v galeriji.

4. dan

“Mi ‘mamo se fajn….” – sneg, sneg, sneg in še enkrat sneg. Sicer danes spet megla na Voglu. Popoldne pa so potekale dejavnosti drugega dne, le da sta se skupini zamenjali. V tokratnem večeru smo se preizkusili v različnih cirkuških veščinah. Fotoutrinki v galeriji.

Dostopnost