Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Radi bi Vas spomnili na možnost namenitve dela dohodnine Šolskemu skladu OŠ Branik. Vsi davčni zavezanci RS Slovenije lahko donirajo do 1 % odmerjene dohodnine upravičencem (nevladne organizacije, sindikati, …) in šolskim skladom oziroma skladom vrtcev. Od leta 2022 lahko namenite del dohodnine tudi našima skladoma, in sicer v Šolski sklad OŠ Branik in Sklad OŠ Branik – vrtec “Rastja”.

Če to želite, vam pošiljamo obrazec s podatki Šolskega sklada in Sklada vrtca. V primeru, da se odločite nameniti del dohodnine našim skladom bodite pozorni, saj lahko posameznemu skladu namenite do največ 0,3 %.Če se za katerega od naših skladov ne boste odločili, ga prečrtajte, obenem pa lahko v spodnjo tabelo navedete še kakšnega upravičenca (društvo, gasilci,…). Skupna namenitev vsem upravičencem ne sme presegati 1 %.

Vlogo lahko oddate na območno izpostavo DURS-a, lahko jo prinesete v šolo in bo šola sproti oddajala vloge na DURS ali lahko oddate elektronsko na eDavki – Namenitev dela dohodnine za donacije (durs.si)https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Dostopnost